Lister opp de verste svigermødrene

(14.05.2009, sist oppdatert 14.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohans mor og den tidligere amerikanske visepresidentkandidaten Sarah Palin er blitt kåret til de verste potensielle svigermødrene i verden i en ny meningsmåling.

Ingen av disse offentlige personene har barn som har giftet seg - men de har toppet en ny liste over det som regnes som skrekkens svigermødre.

 

Dina Lohan ble utpekt i den nye Parenting.com poll, som også satte fingeren på Palin etter hennes frittalende utsagn om faren til hennes tenåringsdatter Bristols barn.

 

Ellers i undersøkelsen ble Britney Spears kåret til den minst attraktive vennen på Facebook.

 

Men det var da også noen gode nyheter for kjendisforeldrene. Ben Affleck og Jennifer Garners datter Violet, og Barack Obamas døtre Sasha og Malia, ble kåret til de mest populære barna i underholdningsbransjen. Will Smiths sønn Jayden ble stemt fram til den som mest sannsynlig ville følge i sine berømte foreldres fotspor.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews