Lindsay håper hundene vil hjelpe

(21.03.2007, sist oppdatert 21.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Partyjenta Lindsay Lohan har nå klekket ut en plan for hvordan hun skal klare å holde seg mer hjemme: Hun har skaffet seg to hunder.

- Jeg kjøpte to valper i dag! Et sobert impulskjøp av to følgesvenner som vil hjelpe meg til å holde meg hjemme, skriver hun i en melding til GQ, som e-postintervjuet Lohan.

 

Skuespillerens nykjøpte venner er en svart og hvit jack russellterrier hun har kalt Brooklyn, og en yorkshireterrier hun har valgt å gi navnet Dakota - «som i filmnavnet mitt og det lillebroren min heter», ifølge Lindsay.

 

Kanskje er det også savnet av hennes siste kjæreste, Jude Law, som får henne til å kjøpe seg litt selskap. Law er i Japan for å promotere sin nyeste film «Holiday», og venner av Lohan sier til New York Post at hun bare snakker om hvor opptatt hun er av å treffe ham når han kommer tilbake.

 

Det spørs om unge Lindsay Lohan nå ikke risikerer å bli den nye konkurrenten til Paris Hilton og Britney Spears, og bli stemt frem som «verste kjendishundeeier».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews