Lindsay Lohans far tok med politiet inn

(23.04.2010, sist oppdatert 23.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Med hjelp av politiet avla Michael Lohan datteren Lindsays hus et besøk torsdag, for å sjekke at yngstedatteren Ali hadde det bra.

16 år gamle Ali bor for tiden hos storesøsteren, som det hevdes har store problemer med rusbruk og festing og nå er mistenkt for tyveri.

 

- Ali er mindreårig og utsatt for Lindsays natteliv og folkene hun omgir seg med. Hun er 16 år og burde ikke være der, sier Michael Lohan til Hollyscoop.com.

 

Han hevder også at det som fikk dråpen til å flyte over, var at han fikk beskjed om at bilen de to søstrene kjørte i tilbake fra Coachella-festivalen, holdt nærmere 160 kilometer i timen. Siden han ikke har foreldrerett til døtrene, bestemte han seg for å kontakte politiet for å få deres hjelp til å sjekke at Ali hadde det bra.

 

- Dette er det samme som skjedde da Lindsay var ung, sier han og beskylder ekskonen Dina for å ha latt eldstedatteren få altfor frie tøyler uten at noen passet på henne da hun ankom Hollywood. Nå raser Lindsay Lohan mot faren, som ønsker å bli hennes verge slik det skjedde med Britney Spears.

 

- Min ekspappa spaserte inn i leiligheten min som en djevelens advokat med politioffiserer, tvitret Lindsay, før hun kom med en rekke bitre utfall mot faren, som kvitterer med å erklære:

 

- Lindsay trenger hjelp og jeg stopper ikke før hun får det.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews