Lillesøster Spears er blitt singel

(21.12.2007, sist oppdatert 21.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears? gravide lillesøster har gjort det slutt med kjæresten, skriver magasinet Life & Style.

Det blir ikke noe bryllup mellom gravide Jamie Lynn Spears (16) og faren til barnet hun venter, Casey Aldridge (19). De to møttes i sin tid i kirken, men kommer ikke til å gå til alters, dersom vi skal tro kilder Life & Style har vært i kontakt med. - De er ikke sammen mer, sier en kilde.

 

Britney Spears lillesøster har tidligere hevdet at hun og Casey Aldridge har vært et par i 2,5 år, men kilder nær den unge TV-skuespilleren hevder det har vært slutt i lange perioder mellom de to. Og nå skal bruddet være definitivt. - Han er ikke noen farsperson. Han er et barn selv, hevder kilden.

 

Det britiske nettstedet Ananova hevder Aldridges familie er oppgitt over situasjonen 19-åringen har havnet i. Den blivende farens 71 år gamle bestefar sier til den britiske tabloiden The Sun: - Han burde gjøre det eneste rette: Gjøre Jamie Lynn til en ærbar kvinne ved å gifte seg med henne. Casey har vokst opp i kirken, dette som har skjedd har knust mitt hjerte.

 

En onkel sier imidlertid til magasinet People: - Det kan godt hende de aldri gifter seg. Det er lite sannsynlig at to så unge mennesker ender opp med å tilbringe hele livet sitt sammen. Ingen kan tvinge dem til å gifte seg og dermed begå et nytt feilsteg.

 

Jamie Lynn har stått på egne kjendisbein siden 2005 som tenåringsstjerne i Nickelodeons TV-serie «Zoey 101». Nettstedet Ananova skriver at barne- og ungdomskanalen vurderer å sende et spesialprogram om sex og kjærlighet i kjølvannet av annonseringen av at 16-årige Spears junior er gravid.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews