Lady Gaga lærer å surfe

(18.08.2011, sist oppdatert 18.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Selv om Lady Gaga dukker opp som havfrue i sin nyeste musikkvideo, må hun ta leksjoner for å lære seg å surfe.

Gaga er på ferie i Puerto Vallarta i Mexico sammen med venner, og bruker tiden flittig på stranden - og i bølgene, der hun duver rundt på et bodyboard.

 

- For en nybegynner klarer hun seg ganske bra. Hun begynte i det små med å lære seg hvordan å surfe på et bodyboard, før hun klarte å reise seg opp til stående, sier et øyenvitne til The Sun.

 

Lady Gaga har turnert mye den siste tiden, men tok seg noen øyeblikk fri - før det er tilbake til USA, der hun skal gå i gang med å øve inn en hyllest til Britney Spears, som skal vises under MTV Video Music Awards i Los Angeles 28. august.

 

Det ryktes at Lady Gaga skal fremføre «Circus» som del av et musikalsk medley, der Katy Perry gjør «Oops! I Did It Again» og Kesha og Nicki Minaj fremfører «Gimme More».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews