Kylie vil gjøre duett med Britney

(28.03.2011, sist oppdatert 28.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue tror at en duett mellom henne og Britney Spears ville låte «flott».

Den australske sangfuglen beundrer sin amerikanske popkollega, og sier til den britiske avisen Metro at hun ikke klarer å la være å lytte til en av sporene på Britneys nye «Femme Fatale»-album:

 

- Det er en sang fra deluxversjonen kalt «He About To Lose Me» som er i hodet mitt før jeg sovner. Jeg spiller den på datamaskinen når jeg er i garderoben, sier Kylie, som for tiden turnerer i Storbritannia. Om Britney sier 42 år gamle Kylie:

 

- Jeg synes hun er flott. Jeg har møtt henne tidligere, og vi har jobbet med noen av de samme folkene som hjelper oss med å sette sammen turneer. Jeg tror et samarbeid ville vært flott.

 

Kylie Minogue røper også at hun kanskje vil avvike litt fra det vanlige poplydbildet sitt når hun skal lage neste album.

 

- Jeg tenker mye på dette. Jeg vet ikke om jeg vil kaste meg inn i å lage et nytt popalbum. Jeg har gjort akustiske opptredener med sangene mine, forskjellige tolkninger av andre sanger, og responsen var så god, at jeg vurderer å gjøre noe i den retningen. Jeg ville elske å utvide repertoaret, og gjøre noe annet på scenen, sier hun.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews