- Kristen kjæreste for Britney

(02.04.2009, sist oppdatert 02.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal ha fått seg ny kjæreste.

Ikke bare er den nye kjæresten hennes kristen, han skal også være en tro kopi av eksmannen Kevin Federline, dersom vi skal tro en snakkesalig kilde som har vært i kontakt med magasinet Star.

 

Mannen som sies å være popstjernens nye kjæresten, er til alt overmål også danser, slik Federline også var da Spears i sin tid ble sammen med ham. Den nye flammen skal videre bare være bare 21 år gammel, og navnet er Chase Benz.

 

- Hun liker alt ved ham. Hun er tiltrukket av ham fordi han er en søt og kristen gutt fra sørstatene. Han kommer fra en god familie og er en svært dyktig danser, sier kilden til det amerikanske magasinet Star.

 

Magasinet har også snakket med bestemoren til denne karen, som altså nå kobles med Spears. Hun sier:

 

- Han er en ekte gentleman med et stort hjerte. Hun (Britney, red.anm.) er heldig som har ham med i showet sitt, og Chase forguder henne!

 

Spears er for tiden i gang med en storstilt turne, som for tiden ruller og går i Nord-Amerika. I juni kommer hun til Londons O2 arena for å gjennomføre åtte konserter.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.196 sec - 1 pageviews