Klapper sirkuset sammen for Britney?

(15.04.2009, sist oppdatert 15.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Faren til Britney Spears har søkt tillatelse fra retten til å utvide datterens «Circus»-turné - i håp om å ta den til Europa og Australia også.

Britney Spears er halvveis i den 49 konserter lange turneen som skal ta henne gjennom USA, Canada og en sving innom Storbritannia.

 

Pappas håp var å utvide den med flere europeiske land, Australia, og kanskje en ny runde hjemme i USA. Men det kan de dårlige tidene sette en stopper for, melder People.com.

 

- Det har ennå ikke blitt avgjort om det er gjennomførbart å utvide turneen til runder i Europa og Australia. Det vil bli bestemt i tiden fremover, etter at alle har sett analysen og ut fra økonomien og dollarkursen, sier rettskomissær Reva Goetz i Los Angeles Supreme Court etter en diskusjon med Jamie Spears og hans advokater bak lukkede dører.

 

Selv elsker Britney å være tilbake på scenen, sier en kilde nær henne til People: - Helsemessig blir hun bedre for hver uke, det er utrolig. Britney var drivkraften bak ønsket om å turnere i utgangspunktet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews