Kjendismagasiner byr på Britneys hår

(19.02.2007, sist oppdatert 19.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears ble en verdensnyhet da hun barberte av seg alt håret i helgen. Nå selger frisøren de lyse Britney-lokkene på eBay - og flere store kjendisblad har meldt sin interesse.

Flere magasiner planlegger å kjøpe popprinsessens hår. Årsaken til interessen skal være mulighetene til å finne ut om sangeren benytter seg av narkotika, skriver nettstedet Access Hollywood. Det er nemlig mulig å fastslå gjennom testing av hår.

 

Frisøren som sørget for en skallet Britney, heter Esther Tognozzi og eier salongen Esther?s på Ventura Boulevard i Los Angeles. Hun har nå lagt ut håret for salg på eBay, og med på kjøpet kan du få en lighter og en tom boks Red Bull, som har tilhørt Spears.

 

25-årige Britney Spears sies å være knust etter at hun og Kevin Federline tok ut skilsmisse før jul. Og da hennes kjæreste gjennom to måneder, Isaac Cohen, gikk ut og solgte intime detaljer fra tiden sammen med sangeren, ble det dråpen for tobarnsmammaen.

 

Spears skal ha sittet og grått i bilen sin i ti minutter før hun gikk inn og lot lokkene falle. Etter frisørbesøket dro hun videre til en liten tatoveringssjappe, som heter Body and Soul. Her skaffet hun seg et par nye tatoveringer og forklarte seg ifølge en ansatt slik om imageskiftet. - Jeg er lei av at alle tar på meg.

 

- Da hun gikk, så vi på hverandre og sa: Vi har akkurat sett en stor stjerne på grensen til sammenbrudd, sier kilden hos tatovereren videre til Access Hollywood.

 

Etter nyheten om hårfallet, skal Britneys mor ha kastet seg på et fly fra Louisiana til Los Angeles. Personer nær Spears-klanen sier det er en svært bekymret mor som nå vil forsøke å få datteren på rett spor.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere
19.02.2007 11:49
oijj! ikke pent. Rabla helt for dena dama.

lasema
19.02.2007 18:34
hihi..jaja hu får velge selv ozzen hu vil ha sveisen  Razz :-P

whatTHAfuck
19.02.2007 18:55
Er enig med henne jeg, jeg hadde også blitt lei av det tøsete image ho har Smile :-\) hadde også skalla meg og ligna på kreft pasient. Ha ha ha!

lima
20.02.2007 11:16
LOL, hva tenker den kjerringa på??? ikke helt go hu derre!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews