Kjørte på rødt lys - også

(12.11.2007, sist oppdatert 12.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal ha kjørt på rødt lys før helgen, og nå vil advokaten til Kevin Federline ha videoen utlevert for å ta den med i rettssalen onsdag denne uken.

Det er kjendisnettstedet TMZ som fredag hadde historien om Spears som torsdag kveld ikke bare tok en ulovlig sving i et kjent ulykkeskryss mens motgående trafikk måtte bremse.

 

Hun kjørte også på rødt lys, samtidig som hun snakket eller tekstet i mobiltelefonen - alt dette med barna i baksetet, og med den rettsutnevnte overvåkeren i passasjersetet på sin nye Mercedes SL65 som fremdeles mangler skilter.

 

Bare for noen dager siden ba Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan, dommeren om å forby Britney Spears å kjøre bil når hun hadde med seg barna. Dommeren skulle egentlig ta stilling til dette 26. november, men nå vil Kaplan sette fart på sakene.

 

I videoen forutsa TMZ at Federlines advokat ville ta affære før den tid, og nå er han i gang med å kreve opptakene utlevert - så han kan bruke dem mot Spears på et hastemøte i retten onsdag.

 

Amerikansk presse skriver også at en av doptestene til Britney Spears har slått ut positivt. Men ifølge TMZ, som siterer en kilde nær popstjernen, skal det ha vært et falskt positivt utslag.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Jalla
12.11.2007 15:33
Makan til nolife nyheter da....
Jeg og kjørte på rødt i helgen... skriv om det da

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews