Kevin får hjelp av Britneys assistent

(25.07.2007, sist oppdatert 25.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline får nå støtte av Britney Spears tidligere assistent, som også er hennes kusine, i kampen for foreldreretten til parets to sønner.

Etter å ha hørt om Britneys angivelige sammenbrudd denne uken, tilbragte Kevin mandag tre timer sammen med sin advokat for å diskutere hvordan de skulle klare å få barna vekk fra moren.

 

- Kevin bekymrer seg for Sean og Jaydens sikkerhet. Han har hørt saker og ting om hva som skjer fra Britneys mor, Lynne, og fra livvaktene hennes, men har prøvd å fokusere på å komme overens med henne. Han ønsket ikke å tro at hun er fullstendig utenfor, sier en kilde nær Federline til bladet OK!

 

Etter at assistenten, Alli Sims, sluttet å jobbe for Britney har hun tatt kontakt med Kevin Federline. Det samme har Lynne Spears gjort, etter at datteren truer med rettssak dersom hun nærmer seg sine barnebarn. Begge har gitt Kevin Federline detaljert informasjon om Britneys merkelige og uberegnelige atferd for tiden.

 

- Alli oppgav bestemte tilfeller hvor Brit ikke hadde klart å ha med barna å gjøre. Kevin ble sint på henne for å ha satt barna hans i faresonen og ringte øyeblikkelig sin advokat for å undersøke påstandene nøyere. Han kunne ikke tro at hun har mistet kontrollen så fullstendig, sier kilden.

 

Nå jobber Kevin Federlines advokater med å sette opp et nytt forslag til skilsmisseavtale for å ta høyde for hennes nye problemer, og har allerede vært i kontakt med hennes advokatlag for å få til et møte.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews