Kevin Federline styrker sikkerhet, Britney kjører

(08.01.2008, sist oppdatert 08.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline skal ha fordoblet sikkerhetsopplegget rundt huset sitt.

Kilder sier til OK! Magazine at Federline «gikk fra konseptene» etter at han hørte at Britney Spears ble utskrevet fra sykehuset etter kort tid. Dermed sørget han for å kalle inn nye livvakter. Federline har eneansvar for parets to sønner Sean Preston og Jaden James, og sies å frykte hva Britney er i stand til etter at hun låste seg inne på badet med yngstemann i tre timer i helgens drama.

 

Han skal ha friskt i minne hvordan hun kjørte hjem til ham og prøvde å trenge seg inn i huset i februar i fjor. Da han nektet henne å treffe sønnene, tok hun ut sin frustrasjon ved å denge løs på bilen til en fotograf med paraply.

 

OK! kan også rapportere at Britney Spears på ny er ute og kjører. Mandag la hun og assistenten hennes ut på kjøretur, i det som var Britneys første offentlige opptreden siden tvangsinnleggelsen. Turen gikk til Starbucks, og deretter kjørte de rundt uten tilsynelatende mål i en time - og det med et dekk som nesten var flatt. Til slutt innså Britney, som selv satt bak rattet, at dette ikke gikk.

 

Men istedenfor å vente på bilredningstjenesten, satte hun den hvite Mercedesen fra seg midt i et gatekryss og fikk haik hjem med en ny paparazzifotograf. Vel hjemme la hun ut og den trofaste assistenten ut på ny kjøretur, denne gangen i assistentens billige Toyota. Turen denne gangen gikk først til ett luksushotell, Four Seasons, der Britney skal ha grått på terrassen - før de kjørte videre til et nytt, The Peninsula, der Britney sjekket inn for natten.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews