Kesha klar med livshistorien

(09.10.2012, sist oppdatert 09.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kesha Rose Sebert - mer kjent som artisten Ke$ha - er klar til å fortelle livshistorien sin, med alle sine 25 år.

- Noen ganger føles det som om de siste årene har omfattet flere tiår, sier den unge stjernen, som nå har fått avtale med et forlag om selvbiografien «My Crazy Beautiful Live».

 

Boken, som slippes i november, vil inneholde både hennes «tanker og refleksjoner» så vel som aldri før fremviste bilder fra barndommen. Der vil hun også fortelle historien om hvordan hun raskt ble kjent.

 

- På mindre enn tre år har jeg gått fra å være den verste servitrisen i Los Angeles til å leve ut barndomsdrømmen om å synge sangene mine til mennesker rundt i hele verden, sier hun i en uttalelse.

 

Kesha slo gjennom for alvor da hun dukket opp med Flo Rida på singelen «Right Round» i 2009. Hun slapp debutalbumet i 2010, og fikk to hitsingler inn på førsteplass - «Tik Tok» og «We R Who We R». Hun skrev også låter for andre, blant dem Britney Spears‘ singel «Till The World Ends».

 

- Du har kanskje hørt stemmen min på radio, sett meg på scenen eller den røde løperen eller i en musikkvideo, men det er bare del av historien. På disse sidene avslører jeg et mer fullstendig bilde av hva livet mitt virkelig er. Det er ikke bare glamorøst og vakkert, men det er ekte.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews