Keira tynnere enn noensinne

(30.08.2007, sist oppdatert 30.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Engelske Keira Knightleys tynne figur på den røde løperen i filmfestivalbyen Venezia har vakt reaksjoner i hjemlandet.

The Mail on Sunday skriver at hun riktignok er i den italienske kanalbyen for å lansere sin nye film «Atonement», men påpeker at det er hennes smale fasong som vekker mest oppsikt.

 

Hun har flere ganger benektet at hun lider av spiseforstyrrelser, men så foruroligende tynn ut da hun posterte for fotografene i en Chanel-kreasjon onsdag på den røde løperen.

 

Hun har sagt at hun ville være med i «Atonement» fordi hun elsker litt romantikk, men dessverre var ikke hennes kjæreste i det virkelige liv, skuespilleren Rupert Friend, ved hennes side i Italia. Skuespilleren, som fikk lagt på kurver digitalt da det skulle lages filmplakat til «King Arthur» i 2004, gikk tidlig ut og forsvarte kjendiser som får fremtoningen sin fikset på ved hjelp av datamaskiner. Men hun har lite til overs for jevnaldrende kvinnelige celebriteter som ikke klarer å holde trusene på.

 

- Hele denne kjendisgreia er ikke magisk. De er bare vanlige folk som viser at de er mer sjaskete enn alle andre fordi de ikke går med truser, sier hun til filmbladet Empire.

 

Sparket går til Britney Spears og Lindsay Lohan, som begge er blitt fotografert uten undertøy og som har vært ut og inn av avvenningsklinikker flere ganger. Keira har heller ingen planer om å bli fotografert full utenfor en nattklubb slik blant annet de to nevnte har blitt:

 

- Jeg kommer ikke til å bli stup full og så komme snublende ut av en nattklubb, ramle og spy foran folk. Jeg sier ikke at jeg kan gjøre det privat, men jeg prøver å unngå det, sier hun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews