Katolikker raser mot Spears-stunt

(31.10.2007, sist oppdatert 31.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det er liten tvil om at Britney Spears har gått i skole hos Madonna. Nå har 25-åringen fått katolikkene på nakken.

Coveret til Britney Spears sitt nye album, «Blackout», inneholder bilder av en lettkledd popstjerne som sitter i en skriftestol - på fanget til en ung, kjekk katolsk prest.

 

Den katolske kirke har flere ganger fordømt Madonnas mange utfordrende religiøse kommentarer. De har hun uttrykt både i tekster og i sine visuelle scene-show. Men nå er det altså Spears det gjelder.

 

Kirken har svært lite til overs for Britney-bildene - tatt av Ellen von Unwerth, berømt for sine erotiske bilder. Katolske ledere mener dette er så lavmål som det går an å bli, og et billig triks for å få oppmerksomhet.

 

- Dette stuntet sier alt om denne jenta. Hun er så langt nede som det går an. Hun får ikke engang lov til å oppfostre ungene sine, fordi hun ikke er ansvarlig nok. Nå ser vi atter et bevis på manglende dømmekraft og at hun ikke engang kan underholde, mener Bill Donohue, leder for den New York-baserte organisasjonen Catholic League som representerer 350.000 katolikker i USA.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears og Madonna!


Kommentarer fra brukere


(^^,)
01.11.2007 14:33
Britney Spears laga styyyyyyg musikk, og ho e skalla x]

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews