K-Fed skal på slankeren

(07.08.2009, sist oppdatert 07.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline, en gang veltrent bakgrunnsdanser for Britney Spears, har nå lagt seg ut så mye at et slankefirma tilbyr ham 14 millioner kroner for å bli deres frontfigur.

Forutsetningen er naturligvis at han går ned i vekt raskt - noe Federline selv også er interessert i: Han skal snart medvirke i en realityserie. K-Feds vektøkning skyldes ifølge The Sun en livsstil som omfatter mye fest og fastfood. Han har også lagt treningen på hylla, og bowler litt.

 

En talsmann for slankefirmaet EP-2 bekrefter til avisen at man prøver å få til en avtale med Spears? eksmann, men at ingenting foreløpig er bekreftet. De ønsker at han skal fronte deres nye produkter.

 

Realityshowet som Federline også ønsker å gi seg i kast med, vil vise både hans nye kjæreste, volleyballstjernen Victoria Prince, så vel som sønnene Jayden James og Sean Preston, som han har med Britney Spears. Fokus skal bli på K-Fed som firebarnsfar; han har nemlig to eldre barn med ekskjæresten Shar Jackson også.

 

 

K-Fed har vært i sving med å spille inn pilotepisoden i Las Vegas forrige uke, ifølge People, som har snakket med en kilde nær rapperen og eks-bakgrunnsdanseren som har dette å si:

 

- Han har vært gjennom mye i løpet av årene, men greier seg bra. Han har lært å balansere det å være en super enslig far med det kaotiske livet med forretninger, berømmelse og penger.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews