K-Fed gjør reklame

(18.01.2007, sist oppdatert 18.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears eksmann Kevin Federline gjør TV-reklame for et forsikringsselskap. Budskapet er: Livet kan forandre seg fort.

Britney Spears vil ikke være gift med ham, og platene og konsertene hans flopper totalt salgsmessig. Men Kevin Federline har i alle fall forsikringsselskapet Nationwide på sin side.

 

K-Fed er selskapets nye ansikt i en TV-reklame som ventes å få premiere under Superbowlfinalen - den absolutt dyreste reklametiden på amerikansk fjernsyn.

 

Foretaket er kjent for slagordet: «Vi er alltid på din side», og har tidligere benyttet seg av andre «dalende stjerner» som modellen Fabio og rapperen MC Hammer.

 

I den 30 sekunder lange reklamesnutten går K-Fed fra å være kul hip hop-stjerne med høy blingfaktor, til å jobbe på en hamburgerkjede.

 

- Det finnes ingen som personifiserer vårt budskap «Livet kan forandre seg fort» bedre enn Kevin Federline. Vårt samarbeid med Kevin viser verden at han har humor, sier Steven Schreibman, reklamesjef på Nationwide til Business Week.

 

Britney Spears søkte i november om skilsmisse fra Kevin Federline etter to års ekteskap. De har to barn sammen. Hans debutalbum «Playing with Fire» solgte bare 6.500 eksemplarer da det utkom i høst.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.228 sec - 1 pageviews