- K-Fed gjør mer reality-TV

(21.07.2009, sist oppdatert 21.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears eksmann Kevin Federline planlegger en ny realityserie sammen med sin nye kjæreste, volleyballproffen Victoria Prince.

Ifølge nettstedet E! News er planen at også de to små sønnene Federline har med Britney Spears, Sean Preston og Jayden James, skal figurere i den kommende serien.

 

- Victoria blir sentral i serien, sier en kilde, som legger til: - De er ikke forlovet, men hun bor sammen med ham i hans hjem i Encino.

 

Og det ser ut til at Spears har godtatt sønnenes «stemor». Kilden forteller at Britney møtte Victoria alene hjemme med sønnene før turné-avspark, og at møtet var noe anspent - men at popstjernen var blid og hyggelig.

 

Federline og Spears hadde i sin tid også en realityserie, kalt «Britney & Kevin: Chaotic», som var på luften for fire år siden.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews