K-Fed båret ut av bryteringen

(02.01.2007, sist oppdatert 02.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline er ydmyket på enda et område - nemlig i bryteringen.

Først ble han kastet ut av ektesengen til Britney Spears. Så ble han pepet av scenen da han prøvde seg som rapper. Mandag møtte han sin overmann også i bryteringen, og tapte så det suste - direktesendt på TV.

 

Nå var det bare en tullematch for å få opp stemningen før årets første omgang i World Wrestling Entertainments Raw-konkurranse. Federline, som entret ringen i flagrende hvit t-skjorte møtte den muskuløse championen John Cena, som lot den tidligere bakgrunnsdanseren ta grepet og legge ham i bakken.

 

Det viste seg at John Cena bare lekte seg med ham - for kjapt løftet han Federline opp på skulderen og satte ham pent på ringtauet i hjørnet. Men Britney-eksen «angrep» bakfra - og sparket ham langt nede der det gjør vondt.

 

Deretter ble Federline på ny tatt på skulderen, før det dukket det opp en ekte bryter og satte inn et voldsomt angrep på Cena - hvorpå Federline var rask til beins, og stakk av

(©NTB)!

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews