Justin legger skylda på kjendisbladene

(03.04.2007, sist oppdatert 03.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake legger skylda på kjendisbladene for å ha gjort hans liv til en eneste saftig sladrehistorie.

- Jeg avskyr det de driver med. De skaper såpeoperaer ut av menneskers liv. Det er bare ryktemakeri og jeg velger å ikke ta del i det, sier den 26 år gamle artisten og skuespilleren i et intervju som blir publisert i magasinet Details sin aprilutgave.

 

Det inkludere å ikke slenge med leppa om tidligere kjærester som Britney Spears og Cameron Diaz. - Jeg vil aldri si noe stygt om noen. Jeg er glad i mange av de folka, sier han.

 

I helga fikk Timberlake prisen som mannlig favorittsanger under Nickelodeon Kids‘ Choice Awards i Los Angeles som Viacom-selskapet sender på sin Nickelodeon-kanal.

 

Showet åpnet med at Justin firte seg ned på scenen fra et oransje luftskip og sang en Broadway-låt der han ertet det unge publikummet med at han var for berømt til å bli dynket i det grønne slimet som er en fast del av det årlige Nickelodeon-showet.

 

«You‘ll never get a drop of slime on old J.T.», sang Timberlake, men det hjalp selvfølgelig ikke. Da sangen var slutt, var også han slimete og grønn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews