Julekamp mellom Britney og Whitney

(09.05.2008, sist oppdatert 09.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears får konkurranse av en annen problemforfulgt sangstjerne når hun planlegger et nytt album utgitt i betimelig tid før julesalget - Whitney Houston.

Den britiske tabloidavisen The Sun sammenligner i en ny artikkel Britney Spears og Whitney Houston, som begge har hatt sitt å stri med de siste årene.

 

Mediene har meldt om samlivsbrudd, narkotikaproblemer og psykiske problemer. Men nå er angivelig begge artistene klare for rampelyset igjen. Og det kan gå mot kamp om platekjøperne i tiden opp mot jul, når begge artistene har gått i studio igjen.

 

- Britney imponerer alle nå. Hun har vært i fyr og flamme i studio de siste dagene. Den forrige gangen hun spilte inn låter, var hun omgitt av et kaotisk privatliv. Men nå er hun fast bestemt på å få til et triumferende comeback. Og folkene på toppen er mer enn imponert over hva hun presterer, sier en kilde i staben til Spears.

 

Også Whitney Houston skal være i ferd med å spille inn et nytt album. Hun skal ha kommet seg igjennom en tid med behandling for rusproblemer, og størrelser som WILL.I.AM, R. Kelly og John Legend har skrevet nye spor til det mye imøtesette album.

 

Videre er hennes neste singel et samarbeid med Akon, melder The Sun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews