Judd gir Federline skilsmisseråd

(11.12.2006, sist oppdatert 11.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez? eksmann Cris Judd tilbyr Kevin Federline rådgivning i hvordan han skal takle den profilerte skilsmissen fra Britney Spears.

Judd, som i likhet med Federline var danser for sin blivende kone før de ble sammen, var gift med Lopez i knappe året. Han har stor sympati med Federline og sier han vet alt om hvordan det er å gå igjennom en offentlig skilsmisse.  37-åringen har kommet seg videre etter at han var gift med Lopez, og er programleder for «Dance Like We Do», et nytt realitykonsept basert på klassikeren «Dirty Dancing».  Judd sier ifølge BreakingNews. ie: - Det han går igjennom er svært vanskelig. Alt foregår i alles påsyn, i full offentlighet.  Han råder Federline til følgende: - Hold hodet høyt. Ta en dag av gangen.  I mai ble det kjent at Britney Spears og Kevin Federline går hver til sitt etter to års ekteskap. Det tidligere paret har guttene Sean Preston (1) og Jayden James (3 måneder). Jennifer Lopez og Cris Judd skilte lag i 2003.

(©NTB) Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews