Jamie Spears snakker om datteren

(19.08.2008, sist oppdatert 19.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det amerikanske magasinet OK! har fått pappa Spears i tale. Han sier blant annet at hans berømte datter er flink til å få det som hun vil.

Nylig ble det klart at faren til Britney Spears skal styre popsangerens økonomiske bevegelser og være hennes verge i juridiske forhold i fem nye måneder.

 

Unge Spears har hatt tøffe år, med blant annet skilsmisse og omsorgstvist for sønnene. Og etter flere korte behandlingsopphold ved ulike klinikker, trådte far Spears til, og siden har det vært roligere rundt popartisten.

 

Nå omtaler faren datteren i kjærlige ordelag til kjendismagasinet OK! Han sier blant annet: - Hun kan godt finne på å ringe meg 50 ganger per dag. Og akkurat som andre døtre er hun både manipulerende og slu, og får det som regel som hun vil.

 

Det later også til at Jamie Spears har et godt forhold til datterens eksmann, Kevin Federline. Han har bare godt å si om danseren og rapperen som i sin tid sjarmerte datteren i senk.

 

- Kevin har et stort hjerte. Han vil at de skal ta seg av barna i fellesskap, sier Jamie Spears.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.244 sec - 1 pageviews