Jamie Lynns kjæreste utro?

(21.08.2008, sist oppdatert 21.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jamie Lynn Spears sliter nå i likhet med storesøster Britney med kjærligheten. To måneder etter at hun og kjæresten Casey Aldridge fikk datteren Maddie Briann, beskyldes han for å ha fortsatt forholdet til sin gamle flamme.

17 år gamle Jamie Lynn og 19 år gamle Casey flyttet sammen da de fikk datteren. Men i forrige uke flyktet hun hjem til moren, etter at kjærestens påståtte elskerinne sto frem i mediene.

 

Kelli Dawson (28) hevder hun hadde en affære med Casey Aldridge som varte også mens Jamie Lynn gikk gravid - og Casey fridde til henne. De fortsatte å møtes, minst en gang i uken, sa Dawson til In Touch.

 

Dermed dro Jamie Lynn rett til mamma Lynn Spears. I går var de to og lille Maddie Briann ute på shopping i hjembyen Kentwood i Mississippi. Ifølge Daily Mail bruker Jamie Lynn fremdeles forlovelsesringen hun fikk av Casey i mars.

 

Mens Casey Aldridge benekter det hele, og sier Dawson fabrikkerer historien for å tjene penger, rykker av alle ting Britney Spears? første ektemann Jason Alexander ut og bekrefter historien og sier at Aldridge og Dawson var av og på-kjærester i årevis.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.221 sec - 1 pageviews