Jamie Lynn vil gifte seg

(09.10.2008, sist oppdatert 09.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears lillesøster Jamie Lynn Spears (17) planlegger å gifte seg med faren til datteren hennes.

Jamie Lynn Spears og forloveden Casey Aldridge avviser i et intervju med magasinet OK! at de har splittet opp, og sier at de tvert imot planlegger å gifte seg.

 

Tenåringsparet, som har den fire måneder gamle datteren Maddie sammen, har den siste tiden vært gjenstand for rykteflom og beskyldninger om at Aldridge til stadighet er utro mot unge Spears.

 

Paret sier til magasinet OK! at det ikke finnes hold i ryktene, at de fortsatt er sammen og at de vil gifte seg så snart datteren er gammel nok til å delta i seremonien.

 

- Vi synes begge at Maddie bør være litt større når vi gifter oss, slik at hun kan delta. Vi er forlovet og veldig lykkelige med hvor vi er akkurat nå. Vi forhaster oss ikke med noe, sier Jamie Spears.

 

Samtidig går en talsperson for den unge skuespilleren ut og benekter den svært tabloide avisen National Enquirer sin påstand om at hun allerede venter barn nummer to.

 

17 år gamle Jamie Lynn og 19 år gamle Casey flyttet sammen i Kentwood i Mississippi da de fikk datteren.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews