Jamie Lynn Spears undertegnet babykontrakt

(20.12.2007, sist oppdatert 20.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Lillesøsteren til Britney Spears, Jamie Lynn, skal ha undertegnet en kontrakt verdt 1 million dollar med et magasin som ønsker å publisere eksklusive bilder av hennes barn når det blir født neste år.

Den 16 år gamle jenta venter sin førstefødte med sin kjæreste Casey Aldridge, og har takket ja til å posere med babyen i et fotoopptak med det amerikanske magasinet OK!.

 

- Jamies mamma Lynne kontaktet OK! personlig etter at de skrev en historie om Britneys sammenbrudd da hun ble fotografert av dem. Hun takket dem for å ha taklet det så bra og har holdt kontakten med magasinet, sier en kilde nær familien til sladrenettstedet TMZ.com.

 

Lynne Spears ringte bladet denne uka da hun forsto at nyheten om Jamies graviditet var i ferd med å bli kjent.

 

- Hun ba dem om å holde Britney utenfor, fordi dette handler om Jamie Lynn. Hun stolte på at de gjør dette på en måte som fremstiller datteren hennes i et gunstig lys. Lynne og Jamie ville ikke ha penger, men de undertegnet en kontrakt verdt en million dollar for fotografering når barnet er født, sier kilden.

 

Vedkommende hevder også at Jamie Lynn Spears har kommet lenger i svangerskapet enn de 12 ukene hun har oppgitt til nå.

 

- Forvent et vårbarn, sier kilden.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere23.12.2007 14:09
Jeg er 18- snart 19 år. Da jeg var 17 ble jeg gravid.
Jeg fikk en liten gutt 4 dager før min egen bursdag.
Det lille skjarm trollet fikk navnet Elias. Han fyller 1 år om 10 dager, altså 2. Januar, og jeg fyller 19 om 14 dager, altså 6. Januar.

Da jeg først fikk vite at jeg var gravid ble jeg kjempe redd. Jeg var redd for at jeg var for ung, og ikke klarte å passe på babyen, jeg var redd for å føde. Men det jeg var mest redd for var hva mamma og pappa ville si og gjøre.
De ble først litt skjokkerte, men de hjalp meg gjennom det. Det var utrolig bra å ha dem der, og når jeg er på skolen passer de på Elias for meg.

Heldighvis er jeg enda sammen med pappa'en hans, og vi har det kjempe fint.
Han var der når fødte Elias, og jeg syns det er flott han for vokse opp med en far  Smile :-\)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews