Jamie Lee kritisk mot Paris-mor

(12.06.2007, sist oppdatert 12.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jamie Lee Curtis (48) skyter en solid bredside mot moren til Paris Hilton og andre kjente ungjenter som sliter.

Hun mener mødrene må våkne opp og erkjenne at de sviktet barna sine.

 

- Den triste veien til tre av de mest populære, unge kvinnene - Hilton, og antakelig også Lindsay Lohan og Britney Spears - har endt med fengsel, rehab og psykiske lidelser. Jeg håper mødrene deres spørs seg «hva kunne jeg gjort annerledes?» og at hele vår kultur stiller seg det samme spørsmålet også, skriver Curtis i en kronikk i The Huffington Post.

 

Kronikken har hun kalt «Mamma, det er ikke riktig!» - som er ordene som Paris Hilton hulket fram da hun ble beordret tilbake til fengselet i forrige uke. Hun mener foreldrene svikter i måten de oppdrar Hilton og andre i hennes generasjon.

 

- Det var en smertefull hendelse å bivåne. En ung kvinne, som tigget sin mor, den personen som skulle lært henne å skille mellom riktig og galt, om å lære henne livets spilleregler. Det var litt sent, fastslår Jamie Lee Curtis tørt.

 

Selv er hun mor til Annie (20) og Thomas (11), og vet godt hvordan det er å vokse opp i Hollywood: Hun er selv datteren av to av sin tids storkjendiser, skuespillerne Tony Curtis og Janet Leigh - og slo voldsomt gjennom med sin filmdebut «Halloween» i 1978 som 20-åring.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews