Jackson kåret til verdens verste hotellgjest

(31.08.2008, sist oppdatert 31.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Fredag fylte Michael Jackson 50 år. Men en ny kåring får neppe fram smilet hos jubilanten.

Michael Jackson sjokkerte en hel verden i 2002, da han holdt sin ni måneder gamle sønn, Prince Michael II, over gelenderet på en hotellbalkong i Berlin.

 

Med blant annet dette «stuntet» sørget han for at han nå er kåret til verdens verste hotellgjest.

 

Det er hotellnettsiden concierge.com som har laget en liste over mindre populære celebre hotellgjester. Jackson «vinner» kåringen fordi han også ved en anledning booket nesten hele Hempel Hotel i London i forbindelse med opptreden under World Music Awards i 2006.

 

Han er også kjent for å kreve store mengder godteribjørner av merket Haribo, et svært speil - samt en gigantisk xylofon - dersom vi skal tro nettstedet.

 

Høyt oppe på listen er også Britney Spears og Amy Winehouse. Begge er ifølge nettsiden kjent for å etterlate seg en svinesti av et hotellrom, mens Mariah Carey og Nicole Kidman er lite verdsatt på grunn av angivelige divanykker.

 

Carey har visst nok for vane å kreve nytt toalettsete, mineralvann til å bade i - samt to DVD-spillere som spiller hennes egne musikkvideoer kontinuerlig. Hun skal også ha krevd en rød-løper-velkomst da hun ankom Londons Baglioni Hotel i sin limousin.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews