Jacko vil ha Leona også

(30.03.2009, sist oppdatert 30.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jackson har kanskje innsett at han trenger all hjelpen han kan få når det kommer til å gjennomføre 50 konserter i Londons O2-arena.

Nå vil han ha britenes «X Factor»-vinner fra 2006, som siden har gjort det svært skarpt med debutalbumet «Spirit», med på laget. Meningen er at Leona Lewis skal synge Janet Jacksons stemme på Jacksons 1995-hitlåt «Scream».

 

- Michael har en liste av sangere som han føler kan yte Janet rettferdighet, og Leona topper den. Han har ikke tatt kontakt med henne ennå, men han er en stor fan av alt hun har oppnådd, sier en kilde til The Sun.

 

Fra før av har det blitt kjent at Michael Jackson ønsker seg celebre gjesteartister som Britney Spears, Justin Timberlake og Timbaland, mens Leona Lewis tidligere har opptrådt som gjest med Take That, og sang under OL-åpningen i Beijing sammen med Jimmy Page fra Led Zeppelin.

 

Hun er også stor fan av Michael Jackson, og har i en rekke intervjuer lagt ut om hvordan hun pleide å synge hitlåtene hans foran speilet med den obligatoriske hårbørsten som mikrofon.

 

- Han er fremdeles en legende. Jeg synes hans opptredener er utrolige og showene hans fantastiske, sa Lewis nylig.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews