Iskaldt mellom mor og datter Spears

(06.07.2007, sist oppdatert 06.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Forholdet mellom Britneys Spears og hennes mor Lynn har gått fra å være kjølig til godt under frysepunktet.

Popsangeren har ordnet det slik at dersom hun dør, får ikke moren Lynne ansvaret for sønnene hennes, skriver sladrenettstedet Female First.

 

Unge Spears har tatt flere grep for å holde opphavet langt unna både henne og de to sønnene sine, Sean Preston og Jayden James. Først skaffet hun angivelig et besøksforbud mot moren. Og nå mener kilder at popstjernen har gjort om på testamentet - slik at Lynne Spears ikke får omsorgen for guttene dersom popikonet skulle forulykke.

 

Det skar seg for mor og datter i tiden da det stormet som verst rundt unge Spears. Lynne Spears skal ha kritisert datterens ville festing og var senere med på å få Britney inn til rehabilitering.

 

Hun skal også ha opptrådt som en støtte for Kevin Federline, som overtok ansvaret for sønnene mens popsangeren fikk behandling. Ikonet har selv hevdet at hun ikke led under alkoholisme, men snarere en depresjon, og at hun er skuffet over at ingen rundt henne forsto dette.

 

I det endrede testamentet, er det nå tenåringssøsteren Jamie Lynn som skal overta ansvaret for Britneys sønner dersom noe skulle tilstøte sangeren. Og dersom Britney Spears går bort før den i dag 16 år gamle Jamie Lynn blir 21 år, har Spears for sikkerhets skyld ført opp sin kusine Alli Sims som neste alternativ, ifølge nettstedet Female First.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews