Ingen får tak i Lutfi

(15.02.2008, sist oppdatert 15.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britneys «bestevenn» og manager Sam Lutfi ligger lavt i terrenget, og klarer fremdeles å holde seg unna å få besøksforbudet opplest for seg.

I amerikansk rett er det påkrevd at den du vil holde unna må få besøksforbudordren overlevert personlig i en sivil sak som dette. Men Lutfi gjemmer seg rett og slett, kom det fram i Britney Spears-høringen torsdag.

 

Det var pappa Jamie Spears som allerede for flere uker siden ønsket et slikt besøksforbud mot datterens «bestevenn», som har vært sentral i de mange merkelige hendelsene rundt popstjernen den senere tid.

 

I rettspapirene fremstilles Lutfi nærmest som en slags Svengali-figur som holdt Britney som gissel i hennes eget hjem, tok over økonomistyringen og kontrollerte paparazziene «som en general», ifølge nyhetsbyrået AP.

 

Lutfi ble pålagt å holde seg unna enhver form for kontakt med Britney Spears, enten det var fysisk møte, telefon eller e-postkontakt. Men advokatene til Jamie Spears har fremdeles ikke klart å finne ham.

 

Dermed får det ingen konsekvenser at han også etterpå har vært i kontakt med Britney Spears ved enkelte anledninger. Men nå har Britneys egen familie tatt tilsynelatende full kontroll, og er de som nå har styringen med hennes hverdag.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews