Hundeliv for Paris og Britney

(16.07.2007, sist oppdatert 16.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå som enhver jåleberte har en chihuahua på armen eller i vesken, velger trendsetteren Paris Hilton å bytte hunderase - og har kjøpt seg en bustete liten terrier.

Paris, som var den som innførte minihundtrenden på nytt i Hollywood med sin chihuahua kalt Tinkerbelle, har nå anskaffet en yorkshireterrier - hunderasen som engang var Audrey Hepburns favoritt.

 

I helgen tok Paris med seg sitt nye kjæledyr på et strandparty i Malibu, og kledde på hunden med en spesiell hundebikini. Ifølge The Sun så Paris langt bedre ut i sin bikini enn hunden gjorde.

 

Også Britney Spears har skaffet seg en yorkshireterrier. Hun kjøpte «London», som hun kaller den, fredag. Da hadde hun tilbrakt en halvtime i en kjæledyrforretning i Los Angeles. Britney, som i likhet med sin tidligere bestevenninne Paris Hilton tidligere er blitt kåret til «årets verste hundeeier», betalte over 17.000 kroner for hunden.

 

- Hun tok «London» med seg fordi hun ikke ville la den være alene der, sier en venn av popstjernen og tobarnsmoren. Dermed fikk den lille hunden være med henne på nattklubb i stedet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews