Hollywoods nye unge har lært

(24.01.2008, sist oppdatert 24.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

En ny generasjon unge jenter i Hollywood hevder de har lært leksen sin etter å ha sett hvor galt det kan gå med Britney Spears og Lindsay Lohan.

- Jeg liker ikke å drikke. Jeg har definitivt holdt meg unna partyscenen, sier skuespilleren Amanda Bynes (21), tidligere programleder på Nickolodeon som nå har slått seg opp i filmer som «Hairspray» og var den femte best betalte unge kjendisen i 2007.

 

«High School Musical»-stjernen Ashley Tisdale (22), som også er på bladet Us sin liste over de ti nye «girl power»-stjernene i filmbyen, gjør som moren sin:

 

- Jeg drikker ikke og røyker ikke. Det er et personlig valg. Moren min har aldri drukket eller røykt og jeg ser opp til henne. Jeg skjønner ikke hvordan folk har tid til å gå ut. Jeg jobber uten stans. Når jeg er ferdig med å jobbe, er jeg så trøtt at jeg vil være hjemme, sier Ashley.

 

Også countrysangeren Taylor Swift (18) er klar i talen: - Nattklubber er bare ikke stedet der jeg ønsker å bli fotografert. Jeg vil aldri bli arrestert, jeg vil aldri bli tatt for fyllekjøring. Det er mine moralske verdier. Jeg vil bli kjent for de gode tingene i livet mitt.

 

Hollywoods yngste superstjerne, Miley Cyrus, kjent fra «Hanna Montana», er bare 15 år gammel, men tjener 3,5 millioner dollar i året og gir råd til sine eldre kolleger som sliter:

 

- Det viktigste er virkelig å klare å være ærlig mot deg selv. Det lærte moren min meg. Hun lærte meg hvordan jeg skal være et godt menneske, sier unge Miley.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews