Hilton har fått «barnevakt»

(17.04.2007, sist oppdatert 17.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears tidligere barnevakt har fått nye utfordringer: Nå jobber Perry Taylor som livvakt for Paris Hilton.

Det gikk rykter om en ny romanse da Britney Spears til stadighet ble observert sammen med en kraftig og barnekjær mann for en tid tilbake. Men så viste det seg at karen hun alltid gikk ifølge med, og som stadig trådte støttende til som trillegutt for Sean Preston, var popstjernens livvakt og «barnepike».

 

Perry Taylor ble nylig observert på sin nye jobb: Han fulgte Paris Hilton og hennes lille chihuahua på tur rundt i Hollywood sist uke.

 

Selv om det nå virker som om Perry er en av Spears «avlagte» ansatte, jobbet han faktisk for Hilton først. En kilde sier til ukemagasinet Life And Style:

 

- Han var Paris sin sikkerhetsvakt under de første to sesongene av «The Simple Life», i 2003 og 2004. Hun hyrer ham fortsatt fra tid til annen.

 

Den 29 år gamle livvakten skapte angivelig trøbbel i hjemmet til Spears. Kevin Federline skal ha vært svært sjalu på den gode tonen kona fikk med sin livvakt, og likte heller ikke at Taylor tok seg så mye av lille Sean Preston.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.261 sec - 1 pageviews