Hilton forsvarer Spears

(29.06.2007, sist oppdatert 29.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton forsvarte Britney Spears da hun nylig ble intervjuet av Larry King.

Hotellarvingen og jetsetteren Paris Hilton har fått enorm medieoppmerksomhet etter at hun slapp ut av fengselet hvor hun måtte sone i 23 dager etter å ha brutt vilkårene for en betinget dom.

 

Da hun slapp fri tirsdag, knyttet det seg stor spenning til hvem som skulle få det første TV-intervjuet med henne; det var CNN-mannen Larry King som trakk det lengste strået og fikk den løslatte fengselsfuglen i tale. Han benyttet anledningen til å høre Hiltons syn på sin høyprofilerte partyvenninne Britney Spears, og dennes evner som mor.

 

- Hun er ei søt jente og en flott mor. Hun elsker virkelig barna sine. Jeg har sett henne sammen med ungene, og hun er veldig kjærlig. Men jeg tror det er tungt for henne med all den medieoppmerksomheten hun har fått, hun er fortsatt nokså ung, så det hele er overveldende, sa Hilton.

 

Spears evner som mor har vært et tema helt siden hun i fjor ble fotografert mens hun kjørte bil med sin eldste sønn, Sean Preston - som da var 19 måneder - på fanget. Siden har det vært rapportert om at den samme gutten måtte til sykehus etter et stygt fall fra babystolen.

 

Og da Spears nærmest snublet ut av en kafé, med høye hæler, kaffe latte og en liten gutt som bare så vidt unngikk å falle i asfalten, nådde kritikken mot henne nye høyder. Det ble ikke akkurat bedre da Spears innledet en særdeles heftig partyperiode, som til slutte endte med at hun måtte legges inn til avvenning på en klinikk i Malibu, California.

 

Kevin Federline hadde omsorgen for begge sønnene mens Spears avruset seg, og ifølge nettstedet TMZ har han fortsatt ikke skrevet under på kontrakten om delt omsorg for de to guttene de har sammen.

 

- Han vil først se om hun virkelig klarer å ta seg sammen, sier en kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews