Hayden vil være kjedelig

(21.11.2007, sist oppdatert 21.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg tror jeg vil være en av de kjedelige jentene, erklærer Hayden Panettiere, som herrebladet GQ denne uken utropte til «årets besettelse».

18 år gamle Hayden, som spiller i «Heroes», har gått gradene fra å være babymodell som åtte måneder gammel via barneskuespiller til nå å hanke inn både fjernsyns- og filmroller. Likevel synes hun det er merkelig at hun er blitt et mål for paparazzifotografene, sier hun til GQ i anledning av å ha blitt kåret til Obsession of The Year:

 

- Denne jobben har en tendens til å snu livet ditt på hodet. Ting blir helt ville. Du prøver å holde fast ved det lille som er normalt så godt du kan.

 

Men hun akter ikke å bli en av de Hollywood-ungjentene som det går galt for. På GQs friske spørsmål om det blir aktuelt å booke henne inn på rusavvenning som 21-åring, svarer hun klart at det ikke blir aktuelt - og det blir heller ikke fyllekjøring.

 

Samtidig har hun stor sympati for Britney Spears, som hun heier på og håper vil gjøre et comeback.

 

- Da jeg var yngre, var den jenta innbegrepet på skjønnhet. Og vi bygde henne opp, og rev henne ned, la alle sider ved livet hennes under mikroskopet. Jeg kan ikke forestille meg å ha det som henne.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews