Goodman ute av rehab

(18.10.2007, sist oppdatert 18.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Når kjendiser som Lindsay Lohan, Britney Spears og Pete Doherty har vært innom klinikken en tur for å komme på rett kjøl, får de gjerne store oppslag.

I tilfellet John Goodman (55) har det vært langt mer stille. Men onsdag ble det meldt at skuespilleren var utskrevet fra en avvenningsklinikk i USA uten at det er oppgitt hva han ble innlagt for.

 

Goodman forlot Promises Treatment Center i Malibu i California, kunne Entertainment Tonight melde på sitt nettsted.

 

- For min families og min egen skyld tok jeg frivillig de nødvendige skrittene for å forbli edru resten av livet mitt, sa Goodman i en uttalelse sendt ut av hans pressetalsmann Stan Rosenfield.

 

Det er ikke klart hvor lenge han har vært inne til behandling eller når han ble utskrevet.

 

Goodman er blant annet kjent for sin rolle som Dan Conner i TV-serien «Roseanne», har vært mye brukt av Coen-brødrene i filmer som «Barton Fink», «The Hudsucker Proxy», «The Big Lebowski» og «O Brother, Where Art Thou?» og spilte Detective Dehling i Harald Zwart sin film «One Night at McCool‘s».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


hm,, :p
18.10.2007 18:05
friiiik..xD

deilig
19.10.2007 09:15
goodman er deilig

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews