- Gjenforening for Spears og Federline

(14.04.2008, sist oppdatert 14.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britiske og amerikanske medier melder om en gjenforening mellom Britney Spears og Kevin Federline.

Om de mange møtene, og en ferie på Hawaii, betyr at de er blitt et par igjen, eller om de bare snakker sammen og samarbeider om barna, vites ikke. Men det er et faktum at popsangeren har begynt å frekventere sin eksmanns hus, og at tonen er gemyttlig, etter et par år med svært turbulente forhold.

 

I 2006 søkte Britney Spears om skilsmisse fra den tidligere danseren, som er far til hennes to sønner. De to har i månedsvis ligget i en bitter strid om omsorgen for de to guttene. Men nå har forholdet tatt en overraskende vending. Svenske Expressen skriver at de to har blitt sammen igjen, og at Spears skal ha gitt eksmannen en forsoningsgave - ei klokke - til en verdi av 138.000 dollar.

 

- De var mye sammen i påsken, forteller en kilde nær paret.

 

Etter at faren til Britney, Jamie Spears, flyttet inn til henne, i egenskap av å være hennes verge, har to menn forsvunnet fra hennes side: Manageren Sam Lutfi, samt paparazzikjæresten Adnan Ghalib. Det ser ut til å ha gjort artisten godt. Hun ligger angivelig i hardtrening for å gjøre turnécomeback og fikk gode kritikker da hun gjorde en gjesterolle i en TV-serie for noen uker siden.

 

I helgen inntraff imidlertid nok en dramatisk hendelse for 26 år gamle Spears, som var ute og luftet den splitter nye Mercedesen sin lørdag kveld. Hun kjørte inn i bilen foran, og bilen hun traff, ble skjøvet inn i en tredje bil. Alle de involverte kom imidlertid fra ulykken, som skjedde i Los Angeles-forstaden Sherman Oaks, uten skader.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews