Forsideopptur for Britney

(23.10.2008, sist oppdatert 23.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears vil pryde forsiden til det prestisjetunge bladet Rolling Stone på ny.

Hun skal ha vært på fotoopptak tidligere denne uken, og ha sett «absolutt strålende» ut ifølge Access Hollywoods kilder.

 

Det er støttespillerne rundt Spears, det såkalte Team Britney, som bekreftet i en blogg at hun er blitt fotografert for bladet. Rolling Stone selv har ikke kommentert Britneys eventuelle forsidecomeback foreløpig.

 

Det vil i tilfelle bli tredje offisielle gang for popstjernen, som første gang prydet bladets front i 1998 - kun iført undertøy, skravlende i en telefon, og med en tittel som lød «Britney Spears: Inni hjertet, hodet og soverommet til en tenåringsdrøm».

 

Også Britneys forside nummer to i 2003 var preget av undertøy og avsløringer. Da hadde hun tatt av seg på overkroppen og skjulte seg så vidt, mens tittelen var «Britney om Justin, kysset og det å være alene».

 

Rett nok har den hardtlevende popstjernen også noe mer ufrivillig lånt ut ansiktet sitt til Rolling Stone, som gjorde en dyptgravende hovedsak på henne midt i hennes verste tid tidlig i år - med tittel «På innsiden av en amerikansk tragedie».

 

Nå er det bedre tider igjen for Britney, som slipper albumet «Circus» 2. desember på sin 27-årsdag.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews