Foreldreretten til Britney under lupen

(29.08.2007, sist oppdatert 29.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Temperaturen begynner å stige i kampen mellom Britney Spears og Kevin Federline om foreldreretten til deres to sønner.

Til nettstedet TMZ opplyser juridiske kilder at Federlines advokat Mark Vincent Kaplan mandag presenterte dokumenter der det fremgår at myndighetene har undersøkt hvilken omsorg snart to år gamle Sean Preston og snart ett år gamle Jayden James får.

 

Det meldes at det i papirene står at barna har dårlig tannstell og ikke har skikkelige mat- og soverutiner. 2. juli ble det levert inn en anonym klage til Kontoret for barne- og familiespørsmål, men klagen ble ikke fulgt opp med noen videre undersøkelse.

 

På tampen av fjoråret kom ekteparet i kontorets søkelys ved to anledninger: Først da Spears ble fotografert da hun kjørte med Sean Preston på fanget, og deretter to måneder senere da gutten falt ut av barnestolen sin i familiens hus i Malibu i California.

 

Ifølge det amerikanske TV-programmet Access Hollywood har anklagene om omsorgssvikt blitt hovedtemaet i kampen mellom Britney og Kevin om foreldreretten.

 

Skilsmissen deres var endelig ferdigbehandlet i juli og begge parter var da enige om delt foreldrerett. Men nå har Federline søkt om å få denne retten alene og viser til det han mener er lite tillitvekkende oppførsel fra Spears sin side.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews