Federlines eks tar advokat

(19.06.2007, sist oppdatert 19.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Federlines ekssamboer Shar Jackson har nå leid seg advokat for å kjempe mot ryktene om at hun skal være gravid med Kevin igjen.

Det er kjendismagasinet Star som skrev at Shar venter barn med eksen, som dumpet henne brått da han fikk innpass hos Britney Spears.

 

Men Shar Jackson protesterer vilt. Både hennes pressetalsfolk og også hun selv rykket ut og avkreftet ryktet tidligere denne uken.

 

Nå har hun dessuten hyret stjerneadvokaten George Gallegos for å få satt en stopper for det. Shar Jackson sier de fire barna hennes - der de to yngste har Kevin Federline som far - hører snakk om det på skolen og kommer hjem og spør henne om de skal få en bror eller søster.

 

- Jeg må sette foten ned, fastslår hun til TMZ, som også skriver at Shar Jackson er villig til å ta en graviditetstest og har sagt til sjefredaktør Bonnie Fuller i Star at hun er villig til å vise sannheten - dersom Fuller også gjør sitt og avslører «kilden».

 

Dessuten opplyser Shar Jackson at hun nylig fikk utført en kosmetisk operasjon på magen.

 

- Jeg prøver ikke å ødelegge kroppen min.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.477 sec - 1 pageviews