Federline underskriver ikke skilsmissepapirer

(02.07.2007, sist oppdatert 02.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline er så bekymret for sine to sønner med Britney Spears, at han nå nekter å underskrive de endelige skilsmissepapirene.

En kilde sier ifølge E! at Federline er urolig for hvordan 21 måneder gamle Sean Preston og 11 måneder gamle Jayden James har det. Derfor underskriver han ikke de endelige skilsmissepapirene.

 

- Det handler ikke om pengene, men om festingen hennes. Det er festvanene hennes som tvinger Kevin til å sette foten ned, sier E!s kilde.

 

Paret kom tilsynelatende til enighet i mars måned. Da hadde Spears vært innlagt til rusavvenning fra februar, etter at hun i månedene før hadde gjort en rekke sprell - fra å bli fotografert uten undertøy til å slå til en fotograf med paraply og barbere hodet sitt.

 

Men også etter at hun ble utskrevet, har hun fortsatt sin ville Hollywood-festing - og dermed steiler Federline og ønsker at avtalen fra mars skal revideres. Den gang ble de enige om at de to småguttene skulle tilbringe mesteparten av tiden hos Spears, men at paret skulle ha felles foreldrerett. Nå går han tilbake på det.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.373 sec - 1 pageviews