Federline tar barnetvisten videre

(13.08.2007, sist oppdatert 13.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline har innkalt Britney Spears? assistent og kusine, Alli Sims, til å vitne om popstjernens egnethet som mor i en kommende rettssak.

Ifølge magasinet Life & Style mottok Britney Spears-assistenten - som også er popstjernens kusine - en vitneinnkallelse klokken tre lokal tid natt til søndag utenfor en nattklubb.

 

Federline vil nå gå rettens vei for å få hovedomsorgen for sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1).

 

- Kevin vil ha dem mest mulig hos seg da han føler at dette er det beste for dem, sier rapperen og danserens advokat til Us Magazine.

 

Alli Sims var sammen med Britney Spears på en klubb og var bare ute og luftet seg da hun fikk innkallelsen personlig levert. Ifølge TMZ må hun nå forberede seg på å bli grillet i retten. Øyenvitner forteller til People at hun virket svært opprørt over innkallelsen. Hun skal ha forsøkt å gjemme ansiktet sitt, samtidig som hun uttalte: «Oh my god».

 

For en måneds tid siden ble det spekulert i om Sims hjalp Federline med informasjon om Spears. Det ble videre hevdet at hun hadde sagt opp jobben for popstjernen fordi hun ikke orket å se hvordan sønnene led under Spears? livsstil. Imidlertid har Sims selv dementert dette, og har siden uttalt at artisten er en flott mor.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews