Federline snakker ut

(04.12.2008, sist oppdatert 04.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mens Britney Spears (27) jobber hardt for å gjøre comeback som popartist, tar Kevin Federline (30) bladet fra munnen og snakker ut om den turbulente tiden.

I et eksklusivt intervju med magasinet People forteller Federline - som snudde om på partylivsstilen og rapkarrieren for å ta seg av barna sine - om livet etter bruddet med Spears i 2006. Federline som tidligere figurerte i sladrepressen for stadige partyturer til Las Vegas, har i senere tid blitt kåret til årets far, blant annet av magasinet Details.

 

Han forteller at han var i lykkerus da han giftet seg. - Da jeg giftet meg var det et veldig, veldig lykkelig og intenst øyeblikk, sier han, og legger til: - Jeg innså at jeg i stor grad ga mitt liv til henne, og jeg gjorde det uten å stille spørsmål ved det.

 

Han forteller videre i intervjuet om hvordan ting forandret seg da de fikk to barn på kort tid. - Det forandret alt. For min del handlet det om at jeg ble mer opptatt av barna. Ikke det at jeg ignorerte Britney, men barna er alltid viktigst. Jeg mener, vi hadde det vanskelig. Jeg ga henne ikke et ultimatum, men jeg forsøkte å finne ut av ting med henne.

 

Han forteller også hvor vanskelig han selv hadde det da Spears måtte få psykiatrisk akutthjelp i januar i år. - Jeg var svært, svært bekymret for henne. Hun er moren til mine barn. Selv om jeg ikke er forelsket i henne, betyr ikke det at jeg ikke er glad i henne.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews