Federline sjokkerer med marihuana

(17.10.2007, sist oppdatert 17.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline røyket marihuana helt åpenlyst åpent på settet til TV-showet «One Tree Hill».

Britney Spears eksmann var i gang med å spille inn en gjesteopptreden på showet da han sjokkerte innspillingsstaben ved å fyre opp sine cannabis-sigaretter, skriver nettstedet Female First.

 

- Det ser ikke ut som om han bryr seg med å skjule det i det hele tatt. Han røyker over alt på settet, som om det skulle være en del av livsstilen hans. Lukten er så sterk at det er helt åpenbart at det ikke er snakk om vanlige sigaretter, fortalte en kilde fra innspillingen.

 

Med sjenerøs tipsing har K-Fed også vakt oppsikt i byen Wilmington.

 

- Jeg har servert ham ved et par anledninger og han har alltid vært veldig raus. En gang tipset han med 600 dollar for to øl, sier en lokal bartender.

 

Den 29-år gamle eksdanseren vant tidligere denne måneden foreldreretten til sine to sønner han har fra ekteskapet med Britney Spears. Det skjedde etter at hun ikke møtte opp til en narkotikatest beordret av retten.

 

Spears kjemper nå for å få tilbake delt foreldrerett til barna. Britney og Kevin vil møtes i retten til en høring i saken 26. oktober.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


ØØh
18.10.2007 18:11
stakkars barn lissm.. Rart ikke marihuana er forbudt der lissm.. Hhaa..xD men uansett.. må bare le lissm.. Confused :-\?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews