Federline sier nei takk

(01.02.2007, sist oppdatert 01.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Når Britney Spears tilbyr sin eksmann Kevin Federline 25 millioner dollar i skilsmisseoppgjør, er ikke dette bra nok, mener han.

Mannen som var gift med Spears i knappe to år, og fikk to barn med henne i samme periode, mener han er verdt mer enn det popstjernen nå tilbyr ham.

 

Den tidligere bakgrunnsdanseren - som forsøker å gjøre karriere som rapper - håpet visst nok på 50 millioner dollar i skilsmisseoppgjør fra sangeren.

 

En kilde sier til det amerikanske magasinet Star: - Kevin sier Britney til å begynne med tilbød ham 10 millioner dollar for å legge ekteskapet bak seg og ikke kreve omsorgsrett for barna. Men det lo han bare av. Så prøvde hun seg med 20 millioner dollar, noe han også avviste. Nå påstår hun at 25 millioner dollar er hennes endelige tilbud, men han har bedt henne ryke og reise.

 

Tilbudet fra Spears skal ha inkludert en avtale om at Federline skal ha lite kontakt med sine to sønner, Sean Preston og Jayden James. Kilden sier:

 

- Han elsker sine to sønner, ikke noen sum i verden kan få ham til å forsvinne fra livene deres.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Zopp
01.02.2007 19:31
Masse penger  Surprised :-o ... Stå på xD krev litt til, spør du meg

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews