Federline henger ut Spears

(22.08.2007, sist oppdatert 22.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline går langt for å skaffe seg en skuespillerkarriere.

Kevin Federline fikk kanskje ikke spille mot Keanu Reeves i den kommende filmen «The Night Watchman». I stedet har han fått en rolle i den populære TV-serien «One Tree Hill».

 

Og nå ser det ut til at han går rimelig langt for rollen. Ifølge nettstedet Female First kommer han så å si til å henge ut eks-kona Britney Spears med sin innsats i den amerikanske TV-serien.

 

28-årige Federline - som for tiden ligger i strid om full omsorgsrett for sønnene han har med Spears - skal i serien spille en sanger som forsøker å hjelpe en alenemor med å vinne tilbake barna fra barnevernet.

 

Senere i serien blir det imidlertid klart at selv om denne moren elsker ungene sine, er hun ikke skikket til å ta seg av dem. En kilde sier at rollen virker svært inspirert av Britney Spears, og at det derfor er stygt av Federline å være med på dette.

 

- Som Britney, er også denne moren glad i ungene. Men hennes ville livsstil og bisarre oppførsel gjør henne uegnet som mor. Noen situasjoner i serien er som hentet ut av Britneys liv, hevder en kilde som kjenner produksjonen fra innsiden.

 

Federline på sin side kan komme til å vinne sympati gjennom serien, som viser ham som en heltemodig kar, som forsøker å hjelpe den ulykksalige kvinnen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews