Federline gifter seg gjerne igjen

(09.02.2010, sist oppdatert 09.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Til tross for at ekteskapet med Britney Spears gjorde at han ble deprimert, overspiste og ble svært overvektig, vil Kevin Federline likevel gjerne gifte seg på ny.

Federline dater for tiden den tidligere volleyballstjernen Victoria Prince, som han kaller «et utrolig menneske».

 

- Alt er mulig. Om jeg vil gifte meg igjen? Helt klart. Jeg vil bare være lykkelig. Akkurat nå er jeg det, sa han i radioshowet til programleder Ryan Seacrest mandag, ifølge People.

 

Denne uken var det premiere i USA på ny sesong av realityserien «Celebrity Fit Club» på VH1-kanalen. Der er Federline blant deltakerne - sammen med ekskjæresten Shar Jackson så vel som musikerne Bobby Brown og Sebastian Bach og eks-Baywatch-baben Nicole Eggert.

 

På radioprogrammet røpet Federline, som traff Britney da han var bakgrunnsdanser i sceneshowet hennes, at vekten hadde vært oppe i over 105 kilo. Blant det som motiverte ham til å begynne å trene igjen, var det at han var i for dårlig form til å leke med ungene sine, fortalte han til Seacrest.

 

- Jeg var på grensen til å være sykelig overvektig.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews