Federline får gjennomgå på Britneys nye plate

(25.10.2007, sist oppdatert 25.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears tar et oppgjør med eksmannen Kevin Federline på sitt nye album.

Britneys nye plate inneholder et sviende angrep på Kevin. Hun synger om hvordan pengene hennes har forandret ham. Og hvordan hun selv mistet alt.

 

- Jeg gikk blindt inn i det, synger hun. Det bitre sporet har fått tittelen «Why Should I Be Sad», og er inkludert på det nye albumet «Blackout» som slippes tirsdag neste uke. Låten sier mer om hvordan Spears ser på sitt havarerte ekteskap, enn hva hun noensinne har avslørt i et intervju.

 

«Jeg sendte deg til Vegas, med lomma full av penger», synger hun - og forteller at pengene fikk fram det verste i ham. Til slutt var det bare luksus og flotte biler han brydde seg om.

 

Hun nevner aldri Federlines navn, men når hun synger om en vielsesseremoni og ekteskapsløfter, er det liten tvil om at det er faren til hennes to barn det handler om.

 

Til tross for all turbulensen rundt henne, har Spears fått gode anmeldelser så langt for sitt nye album. Britiske The Times gir albumet «Blackout» fire av fem mulige stjerner.

 

Det er spesielt låten «Piece of Me» som har gått rett hjem hos anmelderen, som skriver at plata innfrir nesten alle krav til god pop. Også US Weekly er positiv, og gir hennes nye album tre av fire mulige stjerner. «Spears slår fortsatt gnister», mener anmelderen.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews