Federline blir far igjen

(31.03.2011, sist oppdatert 31.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline klarer ikke å være så lenge sammen med kjærester før det blir barn av det.

Til sommeren venter Spears eksmann sitt femte barn - og mor er Victoria Prince, som han har vært sammen med i over to år. Hele tiden har amerikansk presse fleipet om at det neppe tar lang tid før den tidligere toppvolleyballspilleren Victoria blir gravid.

 

For Federline pleier å få jobben gjort: Han har datteren Kori (8) og sønnen Kaleb (6) med Shar Jackson, som han forlot for å slå seg i lag med Britney Spears. Deretter fikk Britney sønnene Preston (6) og Jayden James (5) på løpende bånd.

 

Selv om det er første barn ut for Victoria Prince, har hun fått god trening gjennom å passe på kjærestens to yngste sønner, melder People. Som også kan fortelle at hun har møtt de to eldste barna til Federline også.

 

Kevin Federline har ikke vært like kjapp til å gifte seg, men han utelukker ikke tanken helt. I et intervju i fjor uttalte han til radiovert Ryan Seacrest:

 

- Om jeg kommer til å gifte meg igjen? Helt klart. Alt er mulig. Akkurat nå er jeg lykkelig. Victoria er en flott og utrolig person.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews